Spectacol de drift la doar 70 de km Satu Mare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localitatea Máriapócs, situat la 70 de km de Satu Mare, va găzdui în acest weekend unul din cele mai mari spectacole de drift show. Evenimentul se va desfăşura timp de două zile, sâmbăta şi duminica, fiind cea de-a doua etapă a Campionatului de drift al Ungariei.

Federaţia Maghiară de Drift organizează o nouă ediţie a Campionatului de drift al Ungariei. Co-organizator din partea României este Auto Sport Klub Satu Mare.
Etapa campionatului întruneşte peste 40 de piloţi profesionişti şi maşini spectaculoase cu sute de cai putere, oferind un spectacol inedit, dueluri “tsuiso”, precum şi show-uri deosebite pentru spectator. Asemeni ediţiilor trecute, şid e această dată vor fi şi participanţi sătmăreni, un public deja obişnuit cu concursurile automobilistice.

Programul evenimentului:

Sâmbăta, 8 mai, începând cu ora 9.00, vor avea loc anternamentele concurenţilor amatori respectiv profesionişti. Cei care doresc să asiste în calitate de spectatori, bilete se găsesc la faţa locului, la preţul de 1000 de forinţi (15 lei). Copiii sub 10 ani au acces liber.

Duminică, 9 mai, de la ora 7.00 la 8.30 se desfăşoare antrenamentele de încălzire, iar de la ora 9 încep manşele de calificare. De la ora 12.00 începe DriftTaxi şi DriftShow, iar de la 12.30 prezentare top 16 Demolap. Începând cu ora 13.30 se desfăşoară concursurile clasa pro, luptă, „tsuiso” şi finalele, iar de la ora 15.30 clasa street şi finalele. Festivitatea de premiere are loc de la ora 17.45. În această zi, preţul unui bilet este 2000 forinţi (30 lei), având gratuitate copiii sub 10 ani.
Pe lângă concurs, se vor organiza şi programe de animaţie, expoziţie automobilistică, iar curajoşii pot încerca DriftTaxi-ul alături de piloţii profesionişti.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite