Spectacol cu blonde la Rally Sprint

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tinere au reprezentat principala atracţie a celei de-a doua etape a concursului organizat de ACR Satu Mare. Sute de spectatori au stat cu sufletul la gură, urmărind evoluția contra-cronometru a celor 41 de participanți veniți din toate colțurile Ardealului.

Cursele contra-cronometru le-au dat bătai de cap atât profesioniștilor cât și amatorilor. Spectacol au făcut două fete, singurele participante de sex feminin la competiției.


Chiar dacă nu se pot numi încă profesioniste, la categoria „amatoare“ s-au descurcat mai mult decât bine. Butka Boglarka, de 23 de ani, nu e pentru prima dată la un astfel de concurs. „Este a patra participare și fac asta doar în timpul meu liber. Este un hobby, încerc să mă perfecționez“, a spus ea. Aceasta a concurat cu un autoturism Fiat și a scos un timp destul de bun. Cealaltă concurentă, începătoare cu șofatul, și-a făcut curaj să participe cot la cot alături de ceilalți băieți. „Chiar dacă am permis de numai opt luni, cred că experiență poți acumula doar exersând. Este pentru prima dată când particip la un astfel de concurs și de data aceasta chiar nu contează timpul. Important este să mă simt bine, îmi place să conduc“, a spus Iulia Bontea, de 24 de ani, care a venit tocmai din Baia Mare pentru acest concurs. Cele două concurente de sex feminin au fost încurajate de toți piloții de curse.

image


Investiții în mașini

Pilotul sătmărean profesionist de curse Mihai Vezendiu a investit nu mai puțin de 4.000 de euro în mașina lui, pregătind-o ca la carte pentru cea de-a doua etapă a concursului Rally Sprint. „Am ajuns la performanţa de a avea 155 de cai putere. Modificări s-au făcut şi la suspensie, maşina devenind mai stabilă. Totodată mi-am echipat maşina cu o cuşcă specială (roll-cage), în cazul în care maşina ar suferi un accident. Am investit peste 4.000 de euro în aceste modificări“, a declarat pilotul sătmărean.

image



CIFRA
41

de concurenţi au luat parte ieri la etapa a doua a concursului Rally Sprint

image
image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite