Satu Mare: Spectacol la etapa judeţeană a concursului de rally sprint (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de concurenţi au participat ieri la etapele V şi VI a concursului judeţean de rally sprint, desfăşurat pe poligonul ACR din municipiu. Caii putere şi îndemânarea şoferilor amatori dar şi profesionişti şi-a spus cuvântul în rândul participanţilor din Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare şi Ungaria.

Consursul s-a desfăşurat pe patru grupe: NO-maşini cu capacitate cilindrică de până la 1.400 cm3, N1-maşini cu capacitate cilindrică între 1.400-1.600 cm3, N2-capacitatea de la 1.600 cm3 şi grupa A care aparţine piloţilor profesionişti licenţiaţi şi cu maşini modificate.  Locul I la grupa A a fost câştigat, detaşat de Vajda Zsolt, care a condus un Subaru Impresa, iar la categoriile N1, N2 şi N0 locurile I au fost obţinute de Mihai Vezendan (Honda CRX), Kiss Gabriel (VW Golf) respectiv Iuliu Gheţe (Mitsubishi Colt).

Şi la această etapă, concurenţii au avut parte de un public numeros. „Suntem fericiţi că reuşim să atragem din ce în ce mai mult public la concursurile noastre. Vrem să devină o tradiţie acest rally sprint pentru că putem spune cu certitudine faptul că sătmărenii sunt interesaţi de acest sport“, a declarat David Seletye, directorul ACR Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite