Spectacol:Paradă cu elefanţi în centrul Sătmarului (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mandra şi Rany, doi elefanţi indieni, au defilat astăzi prin centrul oraşului
Mandra şi Rany, doi elefanţi indieni, au defilat astăzi prin centrul oraşului

Mandra şi Rany, doi elefanţi indieni de 43 şi 45 de ani au defilat astăzi la orele amiezii prin centrul oraşului alături de dresorul lor. Uriaşii de 4 respectiv 5 tone au atras zeci de sătmăreni care i-au admirat ca la circ. Două maşini ale poliţiei au supravegheat traficul rutier.  

GALERIE FOTO

Cei doi elefanţi au venit la Satu Mare cu Circul Gartner din Germania, aflat la a II-a generaţie de circari. Spectacolele încep mâine seară în cortul încălzit instalat în parcarea supermarketului Real. Organizatorii evenimentului spun că pe lângă cei doi elefanţi sătmărenii vor mai avea ocazia să asiste la acrobaţii cu şerpi, leu de mare, dromaderi, bizon american şi alte vietăţi. În timpul săptămânii, spectacolele încep de la ora 18.30 iar în weekend, sâmbătă şi duminică, spectacolele se ţin de două ori de la ora 16.00 respectiv 18.30. Un bilet de intrare pentru adulţi costă 30 de lei iar pentru copii 20 de lei.  

Parada prin oraş prinde la public
Organizatorii circului susţin că parada cu elefanţi atrage lume multă la spectacole. „Oamenii sunt încântaţi să-i vadă prin oraş. Îi fotografiază şi au ocazia să-i vadă pe viu. Pentru noi este deja o tradiţie ca înainte cu o zi de spectacole să facem paradă prin oraşe cu elefanţii”, a precizat unul dintre organizatori.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite