Specii, Relative şi Stand Alone concertează în acest weekend la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această sâmbătă au loc două aniversări la Satu Mare. Trupa Specii sărbătoreşte un an de la înfiinţare cu un concert susţinut în pub Downtown, iar rock bar Shadows împlineşte patru ani de activitate, marcată cu două concerte ale trupelor Relative şi Stand Alone.

Trei formaţii vor cocnert mâine seară la Satu Mare, aniversând un an de la înfiinţarea trupei Specii la pub Downtown şi patru ani de la deschiderea celui mai renumit rockbar din oraş, Shadows.
De patru ani rock la Shadows
Barul Shadows împlineşte mâine patru ani. Centrul Cultural G.M. Zamfirescu găzduieşte cu această ocazie, sâmbătă de la ora 22.00, un concert la care sunt aşteptaţi toţi iubitorii rockului. Vor cânta  Relative din Cluj-Napoca şi Stand Alone din Satu Mare. Preţul unui bilet  este 5 lei.
Specii  la Satu Mare
Trupa Specii aniversează sâmbătă un an de la înfiinţare. Momentul va fi marcat mâine seară, de la ora 22.00, în Downtown Pub. Vor cânta şi „Dragonu ak 47“ și „Chimie“. La concert sunt aşteptaţi toţi fanii hip-hop-ului. Christian se va ocupa atât de warm-up cât şi de after-party, iar intrarea este de 10 lei până la ora 22.00 şi 15 lei după această oră.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite