„Şoferiţa” minoră este arestată preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Annamaria Kulcsar, autoarea accidentelor rutiere de vineri noaptea, se află în arest preventiv pentru 19 zile, timp în care Poliţia va stabili condiţiile evenimentului produs din cauza acesteia. Soarta tinerei va fi cel mai probabil condamnarea la închisoare.

Ana Mălăescu Lăpuştea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, spune că minora a fost arestată pentru 19 zile pentru a fi audiată şi cercetată penal, în vederea stabilirii condiţiilor exacte ale multiplului accident rutier cauzat de aceasta.
Tânăra este cercetată pentru patru infracţiuni: furt calificat, conducere pe drumurile publice fără a poseda de permis de conducere, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice - având o concentraţie alcoolică pură de 0,46 rezultată în urma efectuării etilotestului la faţa locului, dar şi pentru conducerea pe drumurile publice fără aprobarea organelor Poliţiei.
“Va fi trimisă în judecată şi, cel mai probabil va fi condamnată la închisoare pentru multiple infracţiuni, cu toate că aceasta abia în luna august va împlii vârsta de 18 ani”, spune Mălăescu.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite