Şofer prins beat criţă la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au ridicat permisuld e conducere în vederea suspendării
Poliţiştii i-au ridicat permisuld e conducere în vederea suspendării

Un sătmărean de 40 de ani s-a urcat beat criţă la volan. Văsălie L. a fost oprit în trafic de către poliţiştii de la circulaţie, pe raza localităţii Băbeşti, şi a fost pus să sufle în fiolă, rezultatul fiind de 1,07 mg alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Văsălie a rămas fără permis de conducere şi s-a ales cu dosar penal pentru  conducere a unui autovehicul pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

137 de vitezomani sancţionaţi şi 22 de premise reţinute
În cadrul raziilor efectuate pe drumurile judeţene, poliţiştii sătmăreni au prins nu mai puţin de 137 de şoferi care circulau cu viteze mai mari decât cele admise. Au mai căzut în plasa poliţiştilor, 61 de şoferi care nu aveau cuplată centura de siguranţă, 40 ce conduceau maşini cu defecţiuni tehnice, 39 pentru că nu aveau documentele asupra lor, 21 pentru opriri sau staţionări în zone interzise, 56 conducători de mopede, 33  de biciclişti, 12 căruţaşi şi 27 pietoni. În urma acestor acţiuni au fost aplicate 480 amenzi în valoare de 27.835 lei fiind ridicate în vederea suspendării de 22 permise de conducere.
   




Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite