Smiley, Proconsul și Connect-R concertează de Ziua Orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a XIV-a ediție a Zilei Orașului Satu Mare, ce va avea loc în data de 29 mai îi are ca invitați speciali pe Smiley, Proconsul și Connect-R. Pe scena ce va fi amplasată în Piața 25 Octombrie va mai concerta una dintre cele mai apreciate artiste pop din Ungaria, Keresztes Ildiko, o trupă rock din Olanda șia alte formații locale.

Suma destinată organizării celei de-a XIV-a ediții a Zilei Orașului este de 150.000 de lei, bugetul fiind similar anului trecut. Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu“ a decis păstrarea locației de concert, Piața 25 Octombrie, în pofida dificultăților tehnice cu care se confruntă an de an. „Este cea mai bună locație dintre cele existente, chiar dacă în perimetrul Centrului Nou acustica nu este cea mai bună din cauza ecoului, existând și pericolul unui vârtej care se crează în Piață dacă vremea este defavorabilă“, afirmă Maria Magdalena Matei, referent în cadrul Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu“. Aceasta mai spune că, în data de 29 mai, până la concertele din cursul serii, pe scena din Piața 25 Octombrie va concerta și o trupă rock din Olanda și diverși  artiști locali.

VEZI AICI PROGRAMUL ZILELOR CULTURALE SĂTMĂRENE 2010 

În continuarea evenimentelor dedicate Zilei Orașului, duminică, 30 mai, la sinagoga situată pe strada Decebal va concerta Rzeszow Klezmer Band, o trupă poloneză de muzică tradițională evreiască, cu influențe jazz.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite