Sixteen Asztalnok este cea mai frumoasă sătmăreancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 16 ani a obţinut punctajul maxim la concursul de frumuseţe Miss Satu Mare, organizat cu prilejul Zilei Oraşului şi a fost recompensată de juriu cu marele premiu de 500 de lei şi alte două distincţii: „Cel mai frumos zâmbet“ şi „Miss popularitate“.

Sixteen Asztalnok a fost desemnată sâmbătă seara, la concusrul Miss Zilele Oraşului, cea mai frumoasă sătmăreancă. A trecut cu brio de cele trei probe ale concursului, ţinută de zi, costum de baie şi rochia de seară, obţinând punctajul maxim. „Am fost anunţată de un coleg de şcoală care recruta tinere pentru acest concurs şi mi-am spus că nu pierd nimic dacă încerc. Recunosc, am avut emoţii mari când am urcat pe scenă în faţa miilor de sătmăreni, dar mă simt foarte bine ştiind că am ocupat primul loc”, spune Sixteen. Pentru calităţile şi prestaţia din concurs, tânăra a fost recompensată de juriu cu marele premiu de 500 de lei şi alte două distincţii, „Cel mai frumos zâmbet“ şi „Miss popularitate“.
Este elevă la Colegiul „Gheorghe Dragoş“
Sixteen Asztalnok are 16 ani şi este elevă în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Gheorghe Dragoş“ din Satu Mare. Iubitoare de artă şi frumos, Sixteen este pasionată de modă şi modelling de când era mică şi se declară dependentă de şedinţe foto şi dans. Sociabilă din fire, tinerei îi place să iasă în oraş cu colegii şi prietenii, iubeşte muzica rap şi house, dar urăşte oamenii invidioşi şi mincinoşi.
După ce va termina liceul, tânăra şi-a propus să urmeze cursurile unei facultăţi de design din Cluj-Napoca sau Timişoara şi, în parallel, să se înscrie la o agenţie de modelling. „Pentru că am obţinut un punctaj atât de bun, vreau să mă înscriu la o agenţie de modelling. Îmi doream asta şi mai demult, doar că nu eram prea sigură pe mine”, spune câştigătoarea concursului Miss Zilele Oraşului Satu Mare.
Zece concurente
La concursul de frumusețe organizat în weekend s-au înscris zece fete. Locul II i-a revenit Nicoletei Mariţa, de 16 ani, elevă la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“, iar locul III a fost obţinut de Maria Pop, de 17 ani, elevă la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi“.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite