Simulare de înscrieri online pentru programe cu finanţare, destinate IMM-urilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înscrierea on-line se va face la adresa www.aippimm.ro
Înscrierea on-line se va face la adresa www.aippimm.ro

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperatie (OTIMMC) Satu Mare va organiza marti, 30 martie, începând cu orele 12, o simulare a procesului de înscriere on-line. Se va prezenta aplicaţia de înscriere on-line şi se va putea face chiar un exerciţiu de înscriere on-line pentru programul „Femeia manager“.


Prezentarea la avea loc la sediul OTIMMC Satu Mare, din clădirea Camerei de Comerţ şi Industrie. Înscrierea on-line se va face pe site-ul Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (AIPPIMM), la adresa www.aippimm.ro, prin accesarea link-ului de înscriere în programe, selectând programul şi completând apoi formularul de înscriere on-line.

Pentru participarea în program, în termen de 10 zile lucrătoare vor deveni operaţionale înscrierile on-line, care vor fi active timp de 5 zile (în general lucrătoare) între orele 9 - 20. Înscrierea on-line se va face la adresa www.aippimm.ro pe site-ul Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (AIPPIMM), la adresa www.aippimm.ro, prin accesarea link-ului de înscriere în programe, selectând programul şi completând apoi formularul de înscriere on-line. Depunerea documentelor justificative ale proiectelor va fi făcută direct la OTIMMC Satu Mare, după primirea scrisorii de acceptare la evaluare. Înscrierea este on-line, dar documentele din dosar (certificat constatator, istoric, certificate fiscale) trebuie să fie în termen de valabilitate la data depunerii fizice a dosarului la OTIMMC.

Documentaţia programelor poate fi descărcată de pe site-ul AIPPIMM, la adresa www.aippimm.ro, accesând link-ul  "Programe pentru sprijinirea înfiinţării şi dezvoltării IMM finanţate de la bugetul de stat 2010" şi selectând apoi programul ales.

Cele patru programe cu finanţare nerambursabilă majoritară sunt:

- Programul pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul IMM
- Programul pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului
- Programul de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă
- Programul pentru dezvoltarea abilitaţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare - START.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite