Şi-a snopit tatăl în bătaie pentru că îi interzicea să îşi viziteze familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul agresiv a fost audiat astăzi la sediul Poliţiei din Carei
Fiul agresiv a fost audiat astăzi la sediul Poliţiei din Carei

Un bărbat de 33 de ani din Carei şi-a bătut aseară tatăl pentru că acesta i-a interzis să îşi viziteze fosta soţie şi fiica de nouă ani. Certurile dintre cei doi se ţineau lanţ de ani întregi.

Viorel Strati, de 60 de ani, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Satu Mare şi a rămas internat pentru tratament după ce fiul său, Viorel Strati, de 33 de ani, l-a bătut rupându-i nasul şi provocându-i mai multe leziuni la nivelul feţei. Tânărul i-a aplicat câţiva pumni şi în abdomen.  Tânărul a declarat poliţiştilor care l-au investigat că tatăl său îşi teroriza familia de ani de zile. „Ieri am fost în vizită la soţia mea de care am divorţat de doi ani la insistenţele şi scandalurile tatălui meu. Împreună avem o fiică de nouă ani pe care am înfiat-o şi pe care tatăl meu nu o îndrăgea. Eu am grijă de ele. O ajut pe fată la lecţii şi cu bani. Tatăl meu nu e de accord cu faptul că le vizitez şi ori de câte ori revin de la ele începe scandalul. Aseară după ce am şi băut m-am enervat şi l-am pocnit, însă îmi pare rău“, a declarat Viorel Strati, fiul.

Cercetat pentru loviri şi alte violenţe 
Poliţiştii sătmăreni i-au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Dacă tatăl va depune plângere împotriva fiului, acesta va fi cercetat în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării.       

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite