Sex după gratii-Revista Presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cei trei ani de la înfiinţare, peste 400 de deţinuţi au profitat de camera intimă a Penitenciarului Satu Mare şi Sătenii din Craidorolţ se ceartă pentru banii pe care încă nu i-au primit, scriu ziarele locale de azi.  

Camera intimă a Penitenciarului Satu Mare, în care îşi ispăşesc pedeapsa în prezent 453 de deţinuţi, a fost dată în folosinţă la sfârşitul lunii martie a anului 2007, iar de atunci sute de cupluri i-au trecut pragul. Anul trecut, 146 de deţinuţi au solicitat conducerii Penitenciarului folosirea camerei intime, iar de la începutul acestui an, încăperea a fost folosită de aproape 20 de ori de deţinuţii dornici să-şi revadă partenerele de acasă. Însă pragul acestei încăperi nu poate fi trecut chiar de către oricine. Pentru a beneficia de o întâlnire conjugală în “camera plăcerilor”, deţinuţii sunt obligaţi să îndeplinească o serie de condiţii, scrie Gazeta de Nord Vest.

Ţăranii sunt mai interesaţi de subvenţiile pentru păşuni decât de profitul adus de animale

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local din Craidorolţ care s-a ţinut joi s-a transformat într-o ceartă zdravănă între consilierul Aurel Corneanu şi conducerea primăriei, reprezentată de primarul Daniel Balog şi secretara Dănica Chiş. Şedinţa, la care au participat şi în jur de 30 de localnici, a  fost convocată la iniţiativa consilierului Corneanu şi a avut pe ordinea de zi doar un singur punct; modul de repartizare a păşunilor pentru animalele din comună. În spatele proiectului au stat acuzaţiile pe care înainte de şedinţă, dar şi după, unii şi le-au adus unul altuia. Primarul Balog a spus că Aurel Corneanu vrea el să împartă păşunea comunală, favorizându-l în primul rând pe ciobanul Bănescu, cu care Corneanu ar fi asociat, titrează Informaţia Zilei.

 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite