Satu Mare: Secetă pe piaţa chiriilor-revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Secetă pe piaţa chiriilor-revista presei locale
Satu Mare: Secetă pe piaţa chiriilor-revista presei locale

Ziarele locale scriu astăzi despre chiriile la locuinţe care s-au ieftinit cu până la 50% faţă de anul trecut dar şi despre faptul că oraşul nostru este extrem de sărac în statui şi monumente.

În ciuda faptului că agenţiile imobiliare din municipiu pun la dispoziţia potenţialilor clienţi oferte de închiriere din toate categoriile, care îndeplinesc toate cerinţele şi, de asemenea, pentru toate buzunarele, numărul tranzacţiilor pe acest segment de piaţă stagnează în această perioadă, scrie Gazeta de Nord-Vest. Din cauza crizei financiare, comparativ cu perioada similară a anului trecut, preţurile au scăzut cu până la 50 la sută.

Satu Mare, un judeţ extrem de sărac în statui şi monumente
De la ora 12, în Sala mică a Prefecturii, ieri, a avut loc Ședința lunară a Colegiului Prefectural Satu Mare. În cadrul acestei şedinţe George Vulturescu a solicitat sprijin pentru realizarea şi amplasarea Monumentului Ostaşului Român. La începutul intervenţiei sale, omul de cultură sătmărean a făcut o paralelă între multiplele şi importantele atribuţii ale fostului Inspectorat de cultură din anul 1995,  de când se află în fruntea acestei instituţii, şi puţinele care i-au mai rămas. După ce a atras atenţia asupra nerespectării avizelor de reabilitare a monumentelor istorice şi a clădirilor de patrimoniu, dânsul a spus că proprietarii acestor clădiri, împreună cu arhitecţii, uneori chiar cu ajutorul unor intervenţii politice la Ministerul Culturii, le distrug faţadele.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite