Se caută şefi pentru parchetele de pe lângă judecătoriile Satu Mare, Carei şi Negreşti-Oaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul Naţional al Magistraturii (INM) organizează concurs de ocupare a trei funcţiid e conducere la parchetele din judeţul Satu Mare. Candidaturile se depun până în 29 aprilie pentru posturile de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, respectiv pentru funcţiile de prim-procuror la parchetele de pe lângă judecătoriile Carei şi Negreşti Oaş.

Magistraţii sătmăreni, dar şi din alte oraşe, îşi pot depune candidaturile pentru a participa la cocursul de promovare a magistraţilor în funcţii de conducere la trei parchete de pe lângă judecătoriile din judeţul Satu Mare. Organizat prin INM, concursul de promovare în funcţii de conducere a magistraţilor se desfăşoară în perioada 8 aprilie – 5 iulie.
Magistraţii interesaţi să ocupe una din cele trei funcţii de conducere, respectiv de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, ori cele de prim-procuror la parchetele de pe lângă judecătoriile Carei şi Negreşti Oaş, îşi pot depune candidaturile până în 29 aprilie, iar până în 13 mai proiectele referitoare la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere. Pentru cei admişi prin hotărâre a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), în perioada 22-29 mai se va desfăşura o testare psihologică, respectiv evaluarea capacităţii candidaţilor de a lua decizii şi de a-şi asuma răspunderea şi verificarea rezistenţei la stres. În perioada 4-22 iunie are loc o nouă etapă, pentru cei trecuţi de primele testări, în care are loc susţinerea proiectelor referitoare la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere, iar în 26 iunie este testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane. La data de 5 iulie se afişează rezultatele finale.
Cererile de participare la concurs se trimit prin poştă sau prin fax la INM, iar proiectele referitoare la exercitarea atribuţiilor de conducere se depun pe suport de hârtie şi pe CD până în 13 mai la sediul CSM. Bibliografia şi alte informaţii se pot obţine pe site-ul INM.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite