Se caută medici români pentru Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 70 de locuri de muncă în Uniunea Europeană sunt oferite luna aceasta prin intermediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, dintrea acestea, 31 vizează posturi de medici de diverse specializări în Germania, dar şi în Danemarca. 



Peste 70 de locuri de muncă în Uniunea Europeană sunt oferite luna aceasta prin intermediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare. Cele mai multe locuri de muncă oferite sunt în Germania, unde se caută 31 de medici de diverse specializări, şi Marea Britanie unde sunt 25 de posturi de baby sitter disponibile.

De asemenea în prezent în judeţul Satu Mare, potrivit datelor AJOFM sunt disponibile 573 de  locuri  de munca , din care 441 sunt vacante în municipiul Satu Mare, iar restul în Negreşti Oaş. Pentru cea mai mare parte a locurilor de muncă, din domeniul confecţiilor, a vânzărior sau a construcţiilor sunt necesare doar studii medii, ofertele destinate celor cu pregătire superioară vizând doar 13 posturi

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite