Se bat pentru premiul cel mare la fotbal cu piciorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unica echipă sătmăreană de footvolley vrea să câştige în acest weekend Turneul Internaţional, organizat la Satu Mare. Timp de două zile, la Satu Mare, în parcarea hipermarketului Real se desfăşoară cea de-a doua ediţie a Turneului internaţional de footvolley.

Se antrenează de mai bine de o lună şi vor să să claseze pe locul I în cea de-a doua ediţie a Turneului internaţional de footvolley, organizat la Satu Mare. Echipa sătmăreană de amatori, formată din Sergiu Ţuţuraş şi Emerik Botnar, a obţinut anul trecut locul al treilea, dar acum cei doi sunt siguri că dacă vor depune şi mai mult efort pentru a devansa la puncte echipa maghiarilor, care a ocupat locul I în 2009, vor obţine rezultate foarte bune.

image

Cei doi tineri se antrenează în timpul liber pe unde pot, iar în ultima perioadă au pus mai mult accent pe tot ceea ce înseamnă tactică de joc. „Vrem să câştigăm în acest an marele premiu, pentru a reprezenta Satu Mare aşa cum se cuvine. Dacă anul trecut ne-am clasat pe locul al treilea, acum suntem mult mai încrezători, avem experienţă acumulată şi ştiu că vom obţine rezultate şi mai bune“, a spus Emerik Botnar.
Un hobby
Fotbalul cu piciorul este doar un hobby pentru cei doi tineri. „În Satu Mare nu ai unde să te antrenezi pentru aşa ceva. Pentru noi este doar de distracţie, socializare, învăţăm mişcări bune şi depunem mult efort“, a spus Sergiu Ţuţuraş, cel de-al doilea membru al echipei sătmărene.
Ei s-au antrenat aseară cu campionii Ungariei la footvolley profesionist, prezenţi la Satu Mare pentru câteva ore.
Concursul a început la ora 11.00

Cele două zile de turneu au debutat azi dimineaţă, la ora 11.00, când pe cele două spaţii de joc a început competiţia. „În acest an am reuşit să aducem doar opt echipe din ţară şi din Ungaria. Este foarte greu să organizezi un eveniment când nu ai parte de prea mult sprijin. Cu toate acestea, deja ne aflăm la a doua ediţie şi vrem să devină o tradiţie acest campionat“, a declarat Atilla Antal, managerul Showtime Entertainment Factory Satu Mare, organizatorul competiţiei.
Concursul se va desfăşura pe două grupe, iar premierea câştigătorilor va avea loc mâine după-amiază.

Parada costumelor de baie

În acest an, organizatorii au pregătit suprize şi pentru spectatori. Astăzi, începând cu ora 17.00, manechinele de la agenţia Gaby`s Models vor prezenta o colecţie de costume de baie, spre deliciul publicului. Cele 10 fete şi cei 5 băieţi au pregătit o coregrafie specială pentru prezentarea costumelor de baie. Atmosfera va fi întreţinută de Dj-ii locali, iar after-party-ul va avea loc tot în incinta parcării hipermarketului Real, locul de desfăşurare a turneului.

Premii consistente

Echipele participante pot câştiga premii în valoare de peste 3.000 lei. Astfel, echipa clasată pe locul locul I va câştiga suma de 900 lei, cea de pe locul II 600 lei, echipa de pe locul III 300 lei, iar cea clasată pe locul IV va primi 200 lei. Cei care se vor clasa pe locurile V, VI, VII şi VIII vor primi câte o minge de footvolley.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite