Scandal pe ascensoare – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citiţi principalele titluri din ziarele locale
Citiţi principalele titluri din ziarele locale

Ziarele locale scriu azi despre conducerea SC Locaterm SA care îl acuză de concurenţă neloială pe fostul şef al Serviciului de Întreţinere şi Reparare a Ascensoarelor şi despre premiile obţinute de minicipiu la concursul de tăiat porci din Ungaria, desfăşurat la acest sfârşit de săptămână.

În blocurile de locuinţe cu zece etaje precum şi în unele dintre societăţile comerciale şi instituţiile din municipiul Satu Mare funcţionează în prezent 205 ascensoare. Dintre acestea, conform statisticii deţinute de SC Locaterm SA, care are în administrare întreţinerea şi repararea lifturilor, 78 se află în sediile unor firme şi societăţi comerciale, iar 127 în imobilele cu locuinţe.
            

Prin intermediul Serviciului de Întreţinere şi Reparare a Ascensoarelor, SC Locaterm SA administrează întreţinerea lifturilor din Satu Mare, după ce activitatea a fost preluată, pe rând, de la fostele ILL, respectiv EGL. După ce o bună perioadă aceasta activitate a decurs convulsionată cel mult de lipsa pieselor - ceea ce a impus probabil amânarea pentru durate scurte a intervenţiilor necesare, în anul 2007 au apărut primele frecusuri între conducerea SC Locaterm SA şi reprezentanţii unor firme fantoma, scrie Gazeta de Nord Vest.


Satu Mare a făcut o figură onorabilă la concursul de tăiat porci din Ungaria

Ploaia de sâmbătă dimineaţă părea să cadă spre a-i împiedica pe aleşii locali din Napkor, Ungaria, să asigure condiţii bune de desfăşurare a concursului tradiţional de tăiat şi tranşat porci, ajuns la cea de a IX-a ediţie.

Încă de dimineaţă, era mare agitaţie în localitatea maghiară Napokor. Membrii echipelor înscrise în concursul de tăiare a porcilor au sosit în localitate vineri seara şi s-au îndreptat sâmbătă dimineaţă spre locul destinat concursului, în afara localităţii. Guiţatul porcilor a început încă de pe la ora locală 7. Fiecare echipă, în stilul tradiţiei locale, a purces la muncă, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite