„Satu Mare Fără Fumuri“. Sătmărenii participă, joi, la un marş împotriva fumatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Internaţionale Fără Tutun, Asociaţia „Sănătate şi Educaţie" organizează joi un Marş Antifumat, cu începere de la ora 13.00. Participanţii vor porni de pe platoul din faţa Muzeului Judeţean Satu Mare.

Peste 400 de elevi din 12 şcoli şi licee din municipiu s-au înscris pentru a participa la acest marş. Proiectul include şi un concurs de caricaturi cu tema „Lupta tinerilor cu fumatul".

Traseul marşului: se porneşte din faţa Muzeului Judeţean, se continuă pe str. I.C. Brătianu, P-ţa Libertăţii şi Pasajul Corneliu Coposu. Pe parcursul marşului elevii vor distribui fluturaşi cu mesaje antifumat.  

Marşul se va încheia cu un miting în Pasajul Corneliu Coposu, unde vor lua cuvântul oficialităţile prezente, organizatorii şi partenerii proiectului. Tot aici va avea loc premierea  celor mai reprezentative pancarte, costumaţii şi caricaturi.

Proiectul reprezintă o atitudine proactivă şi încearcă să motiveze opinia publică pentru a lupta împotriva fumatului în rândul copiilor, adolescenţilor şi adulţilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite