Satu Mare – Primarul Ilyes a fost amendat de subalterni pentru parcare ilegală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Serviciului pentru Siguranţa Traficului din cadrul Primăriei Satu Mare au lăsat o amendă pe parbrizul maşinii de serviciu a primarului Ilyes pentru lipsa tichetului de parcare.

Hilarul eveniment s-a produs sâmbătă, în Centrul vechi al oraşului. Maşina marca Skoda Octavia, SM-66-MSM , a fost parcată în zona Parcului Libertăţii fără a avea afişat pe bord tichet sau abonament  de parcare. Potrivit unor surse din primărie, angajatul care a lăsat amenda pe parbriz nu ştia că este vorba de automobilul  primăriei, folosit de primar.

Adrian Neacşu, şeful  Serviciului pentru Siguranţa Traficului din Primărie, responsabil cu administrarea parcărilor, a confirmat, amuzat,  evenimentul,după care a declarat că amenda, în valoare de 140 de lei,  a fost anulată. „Ştim că Primăria are abonament de parcare, deci sancţiunea a fost ridicată. Nu este vorba de niciun favoritism. Cei amendaţi care vin şi prezintă abonamentul  beneficiază de acelaşi tratament” a ţinut să precizeze Neacşu.  Aflat în delegaţie la Nyregyhaza, primarul Ilyes nu a putut fi contactat pentru declaraţii. 


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite