Satu Mare: FOTO Apă de o jumătate de metru, pasaje şi străzi blocate în urma ploii torenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ploaie torenţială de 30 de minute a inundat zeci de străzi în Satu Mare, circulaţia fiind blocată în unele zone. În numai câteva minute, principalele artere din oraş au devenit nişte lacuri, şoferii fiind nevoiţi să se întoarcă din drum.

VEZI GALERIA FOTO AICI

În jurul orei 18.00 precipitaţiile au început că cadă abundent, iar într-un interval de o jumătate de oră, străzile s-au transformat în adevărate lacuri, circulaţia fiind îngreunată. În unele zone, nici măcăr pompierii militari nu au reuşit să facă faţă cantităţii mari de apă.


Pe drumul Botizului, stradă aflată în reparaţie capitală, abia s-a putut circula. Banda deschisă traficului a fost plină de apă, iar şoferii au riscat să intre în apa care a acoperit de multe ori numerele de la autoturisme. Circulaţia a fost îngreunată în zonă, unii şoferi aventurându-se să treacă pe trotuar.



Blocaj în Soarelui

Ca de fiecare dată, la orice ploaie torenţială pasajul Soarelui este inundat. De data aceasta, nici pompierii militari nu au putut să intervină pentru a îndepărta cantitatea mare de apă adunată. Poliţiştii de la rutieră au deviat circulaţia în zonă, pasajul Soarelui fiind complet inaccesibil.

image


Adevărate cozi de maşini s-au format pe podul Decebal, dar şi pe strada Botizului. Nervii şoferilor s-au întins la maximum. „Nu se poate aşa ceva! Oare în ce secol, trăim? La fiecare ploaie torenţială se inundă străzile?“, a spus Vasile Man, un şofer obligat să ocolească pasajul inundat.

image

Unii sătmăreni au fost mai viteji, traversând balta de apă cu motocicleta.

click pe poza pentru fotogalerie

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite