Satu Mare: (FOTO VIDEO) Accident grav provocat de un taximetrist beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident violent la Amaţi
Accident violent la Amaţi

Un taximetrist beat a provocat un accident extrem de violent în această dimineaţă în jurul orei 9.00 pe strada Amaţului, la ieşirea din Satu Mare. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost grav rănit, iar alte trei persoane au suferit răni uşoare în urma coliziunii frontale între două autoturisme.


Fogarasi Robert în vârstă de 22 de ani a fost grav rănit în această dimineaţă, după ce, Dacia pe care o conducea spre Satu Mare a fost izbită din plin, în jurul orei 9.00, pe strada Amaţului, de un taxi marca Opel.

image

Urcat în stare de ebrietate la volan, cu o alcolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, taximetristul Radu Păsărin a intrat pe contrasens, izbind violent autoturismul Dacia care circula spre  Satu Mare. „Nu s-a stabilit viteza cu care circulau cele două autoturisme, însă, din primele cercetări rezultă că autoturismul Opel, condus taximetristul aflat în stare de ebrietate, a intrat pe sensul opus, lovind autoturismul marca Dacia. Vom continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a avut loc accidentul“, spune Cătălin Dănciuţ, şeful Biroului Poliţiei Ruiere Satu Mare.

Pentru ca şoferul Daciei, Fogarasi Robert,  să fie scos din autoturism a fost necesară intervenţia pompierilor. „Şoferul rănit grav a fost scos din autoturism prin descarcerare. I-am acordat primul ajutor la faţa locului. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral acut o fractură în zona genunchiului dar alte şi leziuni. A fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru continuarea îngrijirilor medicale de urgenţă“, spune Sorin Cărăuşan, medicul Serviciului de Ambulanţă Satu Mare.


Autostopiştii, răniţi uşor

Trei autostopişti din Amaţi, pasageri în Dacie au scăpat ca prin minune cu viaţă din accidentul care a făcut zob autoturismul Dacia 1310. „Împreună cu tatăl meu şi cu un alt coleg, am făcut autostopul spre Satu Mare, în Dacie. Mergeam normal şi dintr-o dată ne-am răsturnat. Nici nu ştiu care a pierdut controlul volanului, pentru că nu mai ştiam de mine. M-am lovit în zona capului dar şi la picior “, spune Lakatos Tamas. 

Taximetristul va fi cercetat penal pentru pentru conducere sub influenţa băutrilor alcoolice şi vătămare corporală grav. „Acestuia i se va stabili cu exactitate şi alcoolemia din sânge, după recoltarea probelor biologice,  şi va fi cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului dar şi pentru vătămare corporal din culpă, urmând ca instanţa să stabilească pedeapsa legală asupra acestuia“, mai spune spune Cătălin Dănciuţ, şeful Biroului Poliţiei Ruiere Satu Mare.

Accident violent la Amaţi
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite