Satu Mare: Weekend cu accidente: un minor de 13 ani şi două femei au fost victimele a două accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente rutiere au avut loc în acest weekend: două femei au ajuns la spital după ce un şofer nu a păstrat distanţa suficientă faţă de autoturimul condus de acestea şi au intrat în coliziune, iar o minoră nesupravegheată a ajuns tot pe mâna medicilor după ce a încercat să traverseze strada, ea fiind lăsată nesupravegheată de părinţi.

Un braşovean şi o sătmăreancă au intrat în coliziune vineri, pe DN 1C, în timp ce ambii conduceau autoturismele proprietăţi personale, având acelaşi sens de mers. Braşoveanul Ciprian C., de 30 de ani, a intrat în coliziune cu sătmăreanca Anuţa L. De 58 de ani la ieşire din localitatea Iojib. În urma primelor verificări la faţa locului a rezultat că bărbatul nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul ce se deplasa în faţa lui, producând astfel impactul, în urma căruia conducătoarea auto şi o altă femeie de ce afla în autoturismul ei au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngriiri medicale. Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice de sânge, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru infracţiune la regimul circulaţiei.

Minorr nesupravegheat, accidentat pe stradă
Ieri după-masa, o mioră de 13 ani din Tătăreşti a fost accidentată de Mircea T., un bărbat de 49 de ani. În urma verificărilor a rezultat că fetiţa a fost lăsată nesupravegheată şi a ieşit pe stradă, încercând să traverseze printr-un loc nepermis. În caz, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotesc şi, deşi rezutlatul a fost negativ, i-au fost recoltate şi probe biologice. Cercetările continuă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite