Satu Mare: Vremea nefavorabilă îngreunează circulaţia pe drumurile publice. Vezi aici unde vei întâlni marţi radarele în judeţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea nefavorabilă îngreunează traficul rutier
Vremea nefavorabilă îngreunează traficul rutier

Condiţiile meteorologice nefavorabile îngreunează circulaţia rutieră, devenind un adevărat pericol pentru automobiliştii imprudenţi sau neatenţi in trafic. Datorită condiţiilor vremii, a fost suplimentată şi numărul patrulelor rutiere. Vezi mai jos unde vor fi ampalsate radarele în cursul zilei de marţi.

Poliţia Rutieră face apel la conducătorii auto să înţeleagă importanţa respectării măsurilor preventive dispuse, să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să circule în coloană, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să nu bruscheze comenzile autovehiculelor.
Din aceste considerente, este foarte important ca înainte de a porni la drum, pe distanţe mai mari ori mai mici, fiecare conducător auto să-şi echipeze corespunzător maşina pentru sezonul rece şi să se informeze în privinţa traseului pe care urmează să-l străbată, respectiv despre prognoza meteo.
În ceea ce priveşte amplasarea radarelor pe şosele pentru marţi, 28 decembrie, conducătorii auto le pot întâlni pe DN 19 între Satu Mare-Ciuperceni-Livada-Vama-Megreşti Oaş şi Satu Mare-Carei-Petreşti, pe DN 19A pe raza Satu Mare-Ardud-Supur, în municipiul Satu Mare pe bulevardul Lucian Blaga, iar în municipiul Carei pe strada 1 Decembrie 1918.
Datorită condiţiilor meteo nefavorabile, Poliţia Rutieră a suplimentat numărul patrulelor rutiere pentru a preveni accidentele rutiere.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite