Satu Mare: Viking Moto Party a ajuns la cea de-a VI-a ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare petrecere a motocicliştilor din Transilvania a ajuns la cea de-a VI-a ediţie. Sute de motociclişti şi mii de fani vor participa şi în acest an la cea o nouă ediţie a evenimentului Viking Moto Party organizat în perioada 5-7 august, la Petreşti.

Organizat de clubul motocicliştilor Viking din Satu Mare, petrecerea din această vară reuneşte cei mai mari fani ale motoarelor tunate, câeva dintre cele mai cotate trupe participante la petrecerile de acest gen, dar şi cascadori care vor face show pe două roţi. Asemeni ediţiilor trecute, locaţia şi durata evenimentului vor fi aceleaşi: 3 zile de petrecere la Petreşti.
La data de 5 august sosesc participanţii din celelalte oraşe şi invitaţii din ţările vecine, se vor monta corturile şi are loc deschiderea oficială a evenimentului, ziua încheindu-se cu concertul celor de la Blues Company. În zilele de 6 şi 7 august vor avea loc diferite jocuri în aer liber specifice vikingilor (precum concurs de aruncat cu toporul, concurs de îndemânare, concurs de frumuseţe pentru motociclete şi beerjumping). Nu vor lipsi nici concertele formaţiilor AB/CD, Crimson, Psyho Simphony şi al invitatului special Moby Dick. În fiecare seară, după programe şi concerte, formaţia Matador va întreţine atmosfera în cele trei seri, până dimineaţa.
Organizatorii spun că şi în acest an aşteaptă participarea a cel puţin 4000 de persoane, evenimentul având tot mai mare succes în fiecare an.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite