Satu Mare: Vezi aici programul de timp liber din acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătmărenii iubitori de teatru, dar şi de muzică jazz, sunt invitaţi în acest weekend la două evenimente culturale. Sâmbătă seară Sorin Romanescu şi Alex Man vor concerta la Club Poesis, urmaţi de concertul sătmăreanului Aldo Blaga, iar duminică seară Playlist se joacă la Teatrul de Nord.

Virtuoso Guitar Duo, cu Sorin Romanescu şi Alex Man, concertează sâmbătă, 16 aprilie la club Poesis începând cu ora 19.00. Invitat special în cadrul evenimentului va fi şi sătmăreanul Aldo Blaga, cel care a primit din partea Fundaţiei Muza premiul „Revelaţia anului 2010“ la Gala Premiilor Jazz din 2010. Virtuoso Guitar este cunoscut publicului sătmărean de la concertul susţinut la Samfest Jazz 2010. Un bilet costă 15 lei.

image

 „Playlist“ la teatru
Spectacolul „Playlist“ de C.C. Buricea-Mlinarcic, regia Ovidiu Caiţa, se va juca, duminică, la Teatrul de Nord, începând cu ora 19.00, în sala mare a teatrului. Spectacolul este realizat în parteneriat cu Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală „Vlad Mugur“ din Cluj-Napoca. Preţul unui bilet este 10 lei pentru copii şi pensionari şi 15 lei pentru adulţi. „Playlist” participă şi la Festivalul Dramaturgiei Româneşti de la Timişoara, desfăşurat în perioada 7-15 mai.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite