Satu Mare: Vezi aici programele de timp liber pentru acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vom avea un weekend bogat în evenimente culturale. Alexandra Stan, Guess Who şi Spike concertează astăzi şi mâine în cluburile Zambara, Deja Vu şi Insomnia, Loga Dance School organziează o seară de dans excepţională, iar orchestra Filarmonicii va susţine trei recitaluri timp de trei zile.

Club Insomnia aduce în concert doi artişti de renume din muzica românească: Guess Who şi Spike care îşi încep turneul re-Tu-r în oraşul nostru. Turneul vizează 13 oraşe din ţară, începând de astăzi până în 16 octombrie, când cei doi vor încheia turneul la Mioveni. Concertul de la Satu Mare are loc astăzi începând cu ora 23.30, iar preţul unui bilet de intrare este 15 lei. Biletele se pot procura la faţa locului.

image

Cei care preferă un alt gen de muzică, Alexandra Stan va concerta mâine seară în două cluburi sătmărene, Deja Vu şi Zambara. Tânăra artistă recent lansată pe piaţa muzicală românească, renumită după piesa Lollipop, se află pentru prima oară în oraşul nostru, debutând cu două concerte, în locaţii diferite. La ambele spectacole intrarea costă câte 10 lei, iar primele 50 de doamne şi domnişoare vor beneficia de câte un cocktail gratuit.

image

Sătmărenii care preferă să petreacă o seară în atmosferă latino, sunt invitaţi la Şcoala Loga Dance School din Satu Mare, unde va avea loc un Dance party pe ritmuri latino, salsa, dance şi retro. Petrecerea va avea loc mâine seară, începând cu ora 21.00 în sala de dans a şcolii, situată pe strada Martirilor Deportaţi, în incinta fostei tipografii. Preţul brăţării de intrare este 20 de lei, consumaţia de răcoritoare şi vi fiind inclusă. La la două persoane noi aduse, a treia intră gratis.

image

Iubitorii muzicii irlandeze pot opta pentru a participa la recitalul formaţiei The irish Rovers. Evenimentul va avea loc astăzi, la Backdoor pub, intrarea fiind gratuită.

image

Un alt program pentru care puteţi opta în weekend este concertul de muzică simfonică a orchestrei Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare, care va susţine trei concerte în următoarele. Astăzi de la ora 19.00 la Biserica romano-catolică Calvaria va susţine un recital solsita Luiza Fatyol, iar sâmbăta şi duminica în sala de concerte a Filarmonicii va avea loc Gala tinerilor violonişti, cu începere de la ora 19.00.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite