Satu Mare: Vezi aici programele de timp liber din acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitula cestei săptămâni iubitorii de teatru se pot delecta la o piesă de limba română – Bufonul regelui, şi una de limba maghiară – Cartea junglei, ambele având loc duminică, de la orele 18.00 respectiv 19.00. Cei care sunt fani ai muzicii rock, pot opta în schimb pentru maratonul de rock ce se va desfăşura la Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, mâine, cu începere de la ora 20.00.

Secţia maghiară a teatrului de Nord Satu Mare prezintă în acest weekend spectacolul „Cartea junglei”. Iubitorii de teatru pot viziona piesa duminică, 13 martie, începând cu ora 19.00, în sala mare a teatrului. Spectacolul întruneşte 21 de actori ai trupei Harag Gyorgy într-o poveste ca-n desenele animate ale lui Walt Disney. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi zece lei pentru copii.
Bufonul regelui, one-man-show
„Bufonul regelui“ este un spectacol ce îl are în rolul principal pe actorul Radu Botar, care-l interpretează însuşi pe Bufonul regelui. Un one-man-show de 50 de minute ce prezintă un scenariu realizat de William Shakespeare şi Victor Eftimiu. Spectacolul a fost dublu premiat la Gala Star din Bacău, câştigând premiul pentru cel mai bun one-man show, dar şi premiul publicului „Ştefan Iordache”. Piesa va putea fi vizionată duminică, de la ora 18.00 în sala Studio. Preţul unui bilet este de 10 lei.
Maraton rock la Satu Mare
Amatorii de muzică rock și punk vor avea parte mâine, începând cu ora 20.00, la centrul Cultural G.M Zamfirescu, de un maraton de muzică live de cea mai bună calitate. Pe scenă vor urca trupele Next din Baia-Mare, Sha-nk (Baia-Mare) și sătmărenii de la Kramsel, al cărui solist vocal este Tudor Toduț, adolescentul care a făcut senzație la cea mai recentă ediție „Românii au talent“.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite