Satu Mare: Vezi aici noile locuri de muncă în judeţ şi în ţările UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe posturi vacante în judeţ sunt în domeniul textilelor
Cele mai multe posturi vacante în judeţ sunt în domeniul textilelor

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare anunţă 326 noi locuri de muncă în judeţ şi 248 în ţările Uniunii Europene. Posturile sunt valabile începând de astăzi, iar cei interesaţi pot obţine detalii la sediul AJOFM.

Sătmărenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au dinc e alege săptămâna aceasta. AJOFM Satu Mare face publică lista posturilor ocupabile în judeţul nostru, dar şi o listă cu locurile disponibile în ţările UE.
Cei care îşi caută un job în Satu Mare, Carei sau Negreşti-Oaş, au la dispoziţie în total 328 locuri. Majoritatea posturilor, în număr de 275, sunt ocupabile în municipiul Satu Mare, 24 la Carei şi alte 27 în Negreşti-Oaş. În oraş, doar nouă din posturi necesită pregătiri la nivel superior, 254 solicită studii medii, iar 12 nu necesită niciun fel de calificare. Majoritatea posturilor sunt ocupabile în continuare în industria textilă, a tâmplăriei, dar şi în alte domenii. La Satu Mare se fac angajări pentru 86 de confecţioneri-asamblori articole textile, 30 de tehnicieni tâmplari, 21 de lăcătuşi mecanici şi 20 de reprezentanţi comerciali.
La Carei se caută 10 confecţioneri asamblori articole textile şi alţi şapte muncitori necalificaţi în industria textileă. Înc eea ce priveşte posturile vacante din oraşul Negreşti-Oaş, se caută de asemenea 15 confecţioneri-asamblori textle şi 10 muncitori necalificaţi, tot în domeniul textilelor.
200 de asistenţi pentru Malta
Malta se confruntă în continuare cu lipsa acută de asistenţi medicali. Numărul posturilor vacante este 200, respectiv 20 pentru domeniul farmaceutic. Alte posturi vacante sunt şi în Marea Britanie, Suedia şi Slovenia. Sunt disponibile 5 posturi de asistenţi social pentru Marea Britanie, două posturi pentru medici specialişti în Slovenia, respectiv 15 măcelari şi muncitori în domeniul prelucrării cărnii, doi specialişti resurse umane şi un medic chirurg în Suedia.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite