Satu Mare: Vezi aici ce programe ai pentru acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Connect R concertează în această seară la Club Insomnia, 4 Ever band cocnertează mâine seară la MusiC’at cafe&pub, iar spectacolul Portugalia va fi pe scena teatrului duminica.

Sătmărenii care încă nu ştiu ce vor face în acest weekend, pot alege dintre concerte şi spectacole de teatru, dar şi discotecă în stil retro sau modern.
Connect-R concertează la Insomnia
Ştefan Mihalache, cunoscut sub numele de scenă Connect-R, concertează din nou la Satu Mare. Programat iniţial pentru un bal al bobocilor, care ulterior a fost anulat, concertul artistului va avea loc în această seară, la Club Insomnia. Accesul în incinta locaţiei se face de la ora 22.00, iar concertul va începe după ora 23.00. Preţul unui bilet este de 10 lei.
Portugalia la Teatrul de Nord
Secţia română a Teatrului de Nord prezintă spectacolul „Portugalia“ de Egressy Zoltan, în regia lui Sorin Militaru. Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi duminica, de la ora 19.00, în sala mare de spectacole să trăiască povestea unor oameni fără nume, care se ascund în spatele unor porecle, izolaţi într-un sat prăfuit şi uitat de lume. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii şi pensionari.
Concert 4 Ever Band la MusiC’at
Formaţia sătmăreană 4 Ever concertează sâmbătă seară la MusiC’at cafe&pub. Alături de cei patru muzicieni vor fi şi trei solişti, respectiv Halasz Beata, Suveg Karoly şi Pataki Agota Cei trei cântăreţi amatori sunt câştigătorii concursului Karaoke Live, concurs de karaoke desfăşurat în luna mai al acestui an în aceeaşi locaţie. Concertul începe de la ora 22.00, iar intrarea este gratuită.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite