Satu Mare: Vezi aici ce programe de timp liber ai în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest weekend ai parte de concerte, jamaican party, seară de dans şi expoziţie de pictură
În acest weekend ai parte de concerte, jamaican party, seară de dans şi expoziţie de pictură

În acest weekend poţi alege dintre o varietate de programe de timp liber. Poţi opta pentru o expoziţie de pictură în Galeria Primăriei, concert simfonic, seară de dans la Loga Dance sau o petrecere jamaicană cu animatoare exotice la Club Insomnia.

Jamaican party la Insomnia
The Nr. 1 Team se întoarce cu Jamaican party. DJ Cătăboy, MC Alexino şi animatoarele exotice vor încinge atmosfera sâmbătă seară în clubul Insomnia din Satu Mare. Petrecăreţii vor beneficia de surprize, discounturi şi băuturi speciale. Intrarea este liberă, iar primele 50 de domnişoare beneficiază de rom şi cola gratuit.

DJ Cătăboy

Lady’s First dance party
Loga Dance School Satu Mare organizează prima petrecere cu tema „Lady’s First”, la care doar doamnele şi domnişoarele pot invita bărbaţii la dans. Participanţii vor dansa pe ritmuri latino, salsa, standard, disco şi retro. Organizatorii recomandă ţinuta elegantă, iar preţul unei brăţări de intrare este de 20 de lei, care include şi o parte a consumaţiei. Cei care vin însoţiţi de doi prieteni pot intra gratuit. Petrecerea are loc la sala de dans de pe strada Martirilor Deportaţi.

Lady's First dance party la Loga Dance School

Concert simfonic la Filarmonică
Doi muzicieni de excepţie vor susţine un recital simfonic pe scena Filarmonicii „Dinu Lipatti” astăzi, de la ora 18.30. Invitaţii evenimentului sunt violonistul Vlad Raceu şi pianista Octavia Marc. Cei doi vor susţine un recital simfonic compus din operele celebrilor muzicieni Schumann, Liszt, Ravel şi Grieg. Evenimentul face parte din seria concertelor dedicate „Zilelor muzicale sătmărene”, manifestare organizată în această toamnă la Satu Mare.

Filarmonica Satu Mare

Expoziţie de pictură în Galeria Primăriei
O nouă exoziţie de pictură a fost deschisă la Galeria de Artă a Primăriei. Sătmărenii care vor vizita expoziţia intitulată „Salonul de Toamnă“ pot admira peste 120 de lucrări create de 33 de artişti din ţară şi străinătate. Manifestarea este organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Asociaţia Artiştilor Plastici Casa Creaţiei Sătmărene. Expoziţia este deschisă până pe data de 9 decembrie.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite