Satu Mare: Vezi aici ce programe de timp liber ai în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două spectacole de teatru şi un concert simfonic extraordinar îi aşteaptă în această seară pe sătmărenii care vor să-şi aleagă un program de timp liber în oraş. La teatru se vor pune în scenă spectacolele „Steaua fără nume” şi „Talk Show”, iar la filarmonică are loc spectacolul simfonic „Concert de concerte”.

În această după-masă de la ora 17.00 pe scena principală a Teatrului de Nord se joacă piesa „Steaua fără nume”, de Mihail Sadoveanu.
Steaua fără nume – prezintă povestea unei fete bătrâne, domnişoara Cucu, care îşi terorizează elevele. Opera lui Mihail Sebastian a avut premiera în decembrie, iar cei care încă nu au avut ocazia să vadă spectacolul, o pot face astăzi. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi.
Tot astăzi, la ora 18.30, la Filarmonica Dinu Lipatti puteţi participa la un concert simfonic extraordinar, intitulat „Concert de concerte”, organizat în colaborare cu Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare, dirijor fiind Ştefan Novak.
De la ora 20.00, în sala studio, puteţi viziona spectacolul Talk Show, cu Radu Botar, iar invitaţi vor fi Nichita Stănescu şi Emilian Onciu. Bieltul costă 15 lei pentru adulţi şi 10 lei petnru elevi.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite