Satu Mare: (VIDEO) Şi-a făcut dreptate cu pumnul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

L-a snopit în bătaie pentru că i-ar fi furat maşina. Un sătmărean a decis să îşi facă dreptate de unul singur, după ce, spune el, maşina i-a fost furată de o cunoştinţă căruia i-a dat-o de bunăvoie pentru a o vinde.

În jurul orei 13.30, sătmăreanul Papp Csaba,  alături de alţi doi bărbaţi l-au luat la bătaie pe Toth Attila, spunând că acesta ar fi furat un autoturism. „În urmă cu două zile i-am dat maşina să o vândă. A spus că are client şi i-am dat toate actele şi cheile pentru a o vinde. Numai că a fost de negăsit. Nu a vrut să meargă la Poliţie aşa că l-am luat la bătaie“, spune Papp Csaba.

Zeci de trecători au asistat îngroziţi la întreaga scenă, încercând să-i oprească pe agresori. „L-au snopit în bătaie. Este inadmisibil să îţi faci dreptate de unul singur cu pumnii. Eu voi depune declaraţie, voi fi martor pentru cel agresat. Aşa ceva nu se poate, indiferent dacă i-ar fi furat sau nu maşina“, spune Florentin Almăşan.

Echipajele de la Ordine Publică sosite la faţa locului i-au condus pe agresori şi pe victimă la sediul Poliţiei pentru a stabili cine şi cum va răspunde în faţa legii.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite