VIDEO Utilaje de jumătate de million de euro, furate din Italia, descoperite la Petea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte utilaje furate din Italia, cu o valoare estimată la 500.000 de euro, au fost descoperite în această dimineaţă la intrarea în ţară pe la Petea. Utilajele de mare tonaj erau transportate  cu un TIR şi un automarfar.

Şapte utilaje care figurează ca fiind furate din Italia au fost descoperite în cursul acestei zile de poliţiştii de frontieră sătmăreni. Utilajele au fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Petea până la finalizarea cercetărilor. Dimineaţă în jurul orei 8.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară Nelu M., 36 de ani, din Satu Mare, conducând un autotren înmatriculat în Satu Mare şi Ioan Aurel P., 45 de ani, din Baia Mare, care conducea un autocamion, şi acesta înmatriculat în Satu Mare. Cu cele două automarfare erau transportate două tractoare agricole marca New Holland, un excavator Casse şi două tractoare marca John Deere.

La verificarea documentelor, poliţiştii au constatat cele cinci utilaje figurează ca fiind furate din Italia. Pentru cele două tractoare marca John Deere seriile de caroserie poasonate pe utilaje nu sunt identice cu cele trecute pe documentele de însoţire prezentate de şoferi la controlul de frontieră.

Într-un alt automarfar care s-a prezentat pentru a intra în România, tot pe la Petea, au fost descoperite alte două tractoare agricole marca John Deere, fabricate în acest an şi acestea figurând ca furate din Italia.

Toate cele şapte vehicule urmau să ajungă la o societate comercială din judeţul Satu Mare. Utilajele au fost indisponibilizate la sediul Sectorului P.F. Petea până la finalizarea cercetărilor şi identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite