Satu Mare: Urmăriţi general reţinuţi la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi suceveni daţi în urmărire generală au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră de la Petea, unul la intrare, iar celălalt la ieşirea din ţară. Cei doi au fost predați unui echipaj din cadrul IPJ Satu Mare – Compartimentul Urmăriri.

Vineri, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind într-un autoturism Alfa Romeo înmatriculat în străinătate, Filon S., în vârstă de 36 de ani, din judeţul Suceava. La controlul de frontieră polițiștii au constatat că bărbatul este dat în urmărire generală, pe numele lui existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În aceeași zi, în jurul orei 21.00, tot la Petea, a vrut să iasă din țară Gheorghe Cătălin M., de 19 ani tot din judeţul Suceava. Tânărul era pasager într-un autocar înmatriculat în Bucureşti. La controlul de frontieră polițiștii au descoperit că acesta era dat în urmărire pe numele lui fiind  emis un mandat de arestare în vederea extrădării.
Cele două persoane au fost predate de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul IPJ Satu Mare – Compartimentul Urmăriri.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite