Satu Mare: Un taximetrist şi-a băgat clientul în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist de 43 de ani, angajat la o firmă din Satu Mare, şi-a bătut ieri clientul pentru că acesta a refuzat să-i achite cursa pe motiv că nu are bani. Potrivit martorilor, clientul era beat iar când a coborât din maşină, taximetristul l-a lovit în faţă cu pumnul. Bărbatul de 61 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se la cap.

Când martorii oculari au realizat că bărbatul căzut la pământ este inconştient, au chemat salvarea şi au sunat şi la poliţie. „Incidentul a avut loc pe strada Trandafirilor. Poliţia a fost sesizată de faptul că un bărbat zace inconştient la pământ. Din verificările efectuate a rezultat faptul că, pe fondul unei discuţii divergente, referitoare la neplata unei sume de bani, Dumitru P. de 43 de ani, din Satu Mare l-a împins pe Vasile L. de 61 de ani, din Satu Mare, iar acesta din urmă s-a dezechilibrat şi a căzut, rănindu-se“, a declarat Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al poliţiei Satu Mare.

Bărbatul inconştient a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pe numele taximetristului poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite