Satu Mare: Un şofer beat a intrat cu maşina într-un podeţ la Ambud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatul analizelor efectuate cu aparatul etilotest au arătat că Tiberiu N., de 41 de ani din Satu Mare s-a urcat beat la volan. Acesta avea o alcoolemie de 0,85 în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Un accident de circulaţie a avut loc ieri în localitatea Ambud, la scurt timp după cel de la Ciuperceni. Un şofer care s-a urcat beat la volanul maşinii sale a intrat într-un podeţ. „Din cauza vitezei şi a condiţiilor de drum nevaforabile şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat într-un podeţ. La testul cu aparatul etilotest s-a constatat o alcoolemie de 0,85 mg de alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost transportat la spital unde i s-au recoltat probe de sânge pentru a i se stabili alcoolemia“, a precizat Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.   

Sătmăreanul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere. Poliţiştii i-au suspendat şi permisul pe perioada cercetărilor.   
   


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite