Satu Mare: Un bărbat din Tăşnad a comercializat ilegal aproape 14.000 de fire de ţigarete ucraineană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un coemrciant din Tăşnad a fost prin într-o societatea comercială încercând să vândă ilegal 13.860 de fire de ţigară marca Viceroy şi Next. Individul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  deţinere în afara antrepozitului fiscal, iar amrfa a fost confiscată.

Teodor G., un tăşnădean în vârstă de 42 de ani a fost prins de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor în colaborare cu poliţiştii municipiului Tăşnad, că deţinea în incintasoecităţii comerciale un număr de 13.860 de fire de ţigarete de provenienţă ucraineană. Poliţiştii i-au întocmit acte premergătoare şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a unei cantităţi mai mari de 10.000 fire ţigarete nemarcate sau marcate necorespunzător, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2961, alin. 1, lit. l  din Legea nr. 571/2003, modificată prin O.U.G. nr.54/2010.
Poliţiştii au solicitat Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale din Satu Mare efectuarea verificării de specialitate şi stabilirea taxelor datorate bugetului de stat, prejudiciul fiind în valoare de 71.000 de lei.Pe timpul verificărilor şi cercetărior, marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite