Satu Mare: Un elev de 12 ani din Lazuri a căzut în cap în baia școlii și s-a rănit grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 12 ani, elev la școala de arte și meserii din comuna Lazuri, a căzut ieri în cap rănindu-se grav. El a fost transportat la spitalul din Satu Mare cu traumatism cranian cu pierdere de cunoștință, otoragie dreaptă și îi curgea sânge din nas. Incidentul a avut loc ieri în jurul orei 11.50.

Potrivit conducerii școlii, Raul Avram, s-a agățat de tocul ușii de la baie și s-a legănat iar la un moment dat mâinile i-au alunecat de pe toc iar băiatul a căzut în cap.  „Are probleme renale și se cerea des de la ore să plece la baie. Așa a făcut și ieri. Profesorii știu de problema sa așa că îi dau voie să plece la baie oricând se cere. Ieri, însă, în joacă a sărit pe tocul ușii de la baie de care s-a agățat și s-a legănat însă mâinile i-au alunecat iar băiatul a căzut în cap. Colegii lui spun că l-au mai văzut agățându-se astfel de tocul ușii“, a declarat directorul școlii.

În urma căzăturii băiatul a suferit un traumatism cranian cu pierdere de cunoștință, otoragie dreaptă și îi curgea sânge din nas. „Salvarea l-a adus la urgențe în stare destul de gravă. E posibil ca în cursul zilei de azi băiatul să fie transferat la Baia Mare sau Cluj“, a spus Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului  Județean de Ambulanță.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite