Satu Mare: Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort în beciul casei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti sătmăreni şi poliţiştii din oraşul Livada cercetează împrejurimile în care a murit ieri un bărbat de 35 de ani care a fost găsit ieri în stop cardiorespirator în beciul casei sale. Asistenţii de pe salvare l-au găsit mort pe bărbat cu o plagă la nivelul capului.

„O salvare s-a deplasat la locuinţa bărbatului în jurul orei 14.30 însă asistenţii l-au găsit mort. Acesta era căzut pe scări în beciul casei. Soţia l-a găsit şi a chemat ambulanţa. Era lovit la cap însă nu ştim, deocamdată, în ce împrejurări s-a produs lovitura. E posibil să i se fi făcut rău şi să fi cazut cu capul în jos pe scări“, a declarat Gabriela Notariuş, medicul de la ambulanţă.

Poliţia face cercetări
La faţa locului a fost chemată şi o echipă de poliţişti şi un procuror criminalist. După cercetările de la faţa locului, cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei. „Rezultatele autopsiei vor elucida moartea bărbatului din Livada“, a spus şi Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare

 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite