Satu Mare: Un bărbat a fost găsit mort pe o bancă din parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii de pe salvare l-au găsit mort pe bărbat
Medicii de pe salvare l-au găsit mort pe bărbat

Un sătmărean a fost găsit mort aseară pe o bancă din parcul de pe strada Cloşca. Au fost anunţate poliţia şi ambulanţa, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei. Bărbatul găsit mort este Ioan M., de 54 de ani.    

O sătmăreancă a sunat aseară la poliţie în jurul orei 19.30 şi a anunţat că pe o bancă din parculd e pe strada Cloşca a găsit o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi o ambulanţă. „Asistenţii l-au găsit în stop cardiorespirator. Bărbatul mirosea puternic a alcool şi prezenta lividităţi, fiind mort de aproximativ 30 de minute. Nu avea asupra lui nici un act. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei morţii”, a declarat Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Echipa de poliţişti care a preluat cazul a reuşit să afle identitatea persoanei decedate. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, Ioan M. „Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a murit acesta. Nu sunt suspiciuni de omor în acest caz”, a spus şi Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite