Satu Mare: (Update) Macabru - Găsită ucisă și incendiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă crimă, a treia într-un interval de o săptămână în municipiul Satu Mare, a avut loc azi-noapte pe strada Turului din cartierul sătmărean Carpați II. O femeie în vârstă de 68 de ani a fost găsită ucisă și incendiată, fiul acesteia, în prezent de negăsit, fiind principalul suspect.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - O femeie de 50 de ani a murit de ziua ei, lovită de fulger (FOTO)

image

Update ora 20.00 - Poliţia îl caută şi la această oră pe Kiss Arpad: „Cetăţenii care pot da relaţii despre persoana din imagine, sunt rugaţi să contacteze de urgenţă cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112, întrucât aceasta ar putea ajuta la elucidarea cazului înregistrat în municipiul Satu Mare pe  strada Turului/Aleea Caritas, unde a fost găsit la data de 17.06.2010 cadavrul parţial carbonizat al unei femei, se arată într-un comunicat al Poliţiei Satu Mare

Update- ora 13.20 - Kiss Klara (68 de ani) a fost omorâtă în bătaie apoi târâtă în curtea casei unde i s-a dat foc. „Cadavrul prezintă urme de lovituri, iar în zona feței, piramida nazală este spartă. Pe tot corpul sunt urme ale incendierii, mai ales în zona spatelui. În interiorul locuinței sunt urme de sânge într-o cameră și pe uși. Aceasta a fost târătă în curte unde, acoperită de câteva haine și o carpetă, i s-a dat foc. Casa nu a fost răvășită, iar în locuință nu a fost găsit fiul acesteia. “, a declarat Gabriela Pop, procurorul de caz. Anchetatorii nu au găsit la faţa locului obiecte, presupuse arme ale crimei. Gabriela Pop a mai precizat că autopsia cadavrului va fi efectuată în cursul zilei de mâine. Anchetatorii îl caută pe fiul femeii pentru audieri.  

Vecinii femeii mai spun că fiul ei împrumuta deseori sume de bani de la fraţii lui din Canada. „Klarika s-a plâns zilele trecute că a cerut iar bani de la sora lui iar aceasta i-a spus că mama lor e acasă şi să se împrumute de la ea. Se certau deseori dar nu ştiu ce să spun. Sunt şocat de cele întâmplate“, a spus vecinul femeii. Kiss Klara şi-a sărbătorit pe data de 2 iunie, alături de vecini,  ziua de naştere. La începutul lunii iulie urma să plece din nou în Canada unde locuia de mai bine de 11 ani. Venise acasă cu bani să îşi renoveze locuinţa. Fiul ei, Arpad, suferă de nanism iar de câţiva ani îşi trata boala cu hormoni într-o clinică din Ungaria.  


Kiss Klara (68 de ani) a fost găsită moartă în propria locuință, înfășurată într-un covor în flăcări. „Am văzut  fum dimineața la ora 6.00, și am sunat poliția. Au găsit-o moartă în curtea casei iar fiul acesteia, Arpad, în vârstă de 42 de ani este de negăsit“, spune Rodica Szabo, una dintre vecine. Cei care îl cunosc pe fiul femeii găsite moarte spun că Kiss Arpad urma să fie dat afară de mama sa din locuința de pe strada Turului.

image
image

„El nu avea servici, și mai venea și pe la noi să ceară una alta. Știu că mama lui îl întreținea și a spus că îl va da afară din casă. Disperat că cnu avea unde să meargă, probabil că el și-a omorât mama, acum este de negăsit“, spune Adrian Havrincea, un alt vecin.

image

Autoritățile, poliția și criminaliștii, cercetează locul crimei. 

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite