Satu Mare: Ucigaşii bătrânului de pe malul Someşului au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânul găsit mort ieri la amiază pe malul Someşului a fost identificat în persoana lui Victor Petrenciuc, având vârsta de 59 de ani. În urma cercetărilor efectuate reiese că acesta a fost ucis, iar făptaşii au fost capturaţi azi-noapte, aceştia fiind alţi doi boschetari, din care unul minor.

Sătmăreanul Victor Petrenciuc, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit mort ieri după-masa la malul Someşului în jurul podului de cale ferată de către un pescar. Acesta a anunţat imediat poliţia, urmând ca un echipaj să se deplaseze la faţa locului. Din primele cercetări a reieşit că victima prezenta mai multe lovituri în zona feţei şi a capului, urmând ca poliţiştii să efectueze cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului şi asupra vinovaţilor.

image

Azi-noapte, au fost identificaţi doi bărbaţi ca fiind ucigaşii, unul dintre ei fiind minor de 16 ani iar altul având vârsta de aproximativ 50 de ani, amândoi boschetari. Procurorul de caz, Victor Liloiu, spune că cei doi bărbaţi l-au agresat fizic pe Victor Petrenciuc cu scopul de a-i sustrage anumite bunuri, sub forma unor sârme de cupru, pe care urmau să le cureţe şi să le valorifice. Uciderea bărbatului s-a produs pe fondul consumului de alcool. Procurorul mai spune că din cercetări a reieşit că victima făcea parte din acelaşi cerc cu cei doi, însă nu se cunoaşteau foarte bine.

image

"Cei doi indivizi identificaţi ca fiind ucigaşii bătrânului au fost reţinuţi azi-noapte la Parchet şi urmează să se ia o decizie asupra lor. Aceştia pot fi condamnaţi la închisoare între 15 şi 25 de ani”, spune Victor Liloiu, procurorul de caz.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite