Satu Mare: Trei răniţi într-un accident provocat de un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare / Foto: Arhivă
Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare / Foto: Arhivă

Trei persoane, dintre care doi agenţi de poliţie, au suferit răni uşoare în urma unui accident rutier provocat de un agent de poliţie. Aflat în maşina personală, împreună cu alţi doi colegi, poliţistul a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se afla în depăşire regulamentară.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă la ora 11:12, pe Drumul Naţional 19, în afara localităţii Moftin. I. Daniel, de 28 ani, agent de politie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, aflat la volanul unui Volskwagen Lupo, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism marca  Suzuki Swift condus de K. Csaba, de 33 ani, care se angajase regulamentar în depăşire.
În urma impactului, a fost rănită uşor pasagera aflată în autoturismul marca Suzuki Swift, K. Anamaria, de 31 ani, şi cei doi pasageri din  autoturismul marca Volskwagen  Lupo, a  M. Cătălina, de 25 ani şi P. Cristian, de 24 ani, ambii agenţi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite