Satu Mare: Tir-uri şi autoturisme blocate la vămile Halmeu, Petea şi Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de TIR-uri şi autoturisme aşteaptă să iasă şi să intre la punctele de trecere a frontierei de la Halmeu , Petea şi Urziceni. Activitatea  din cele trei puncte a fost blocată datorită furtunii care a lovit ieri partea de Nord Est a Ungariei.  

Ungaria şi Ucraina au probleme cu curentul din cauza furtunii de ieri, motiv pentru care de la ora 22.00 nu se poate tranzita niciun punct de trecere a frontierei.
„Ungaria şi Ucraina sunt ţările cu cele mai mari probleme cu curentul. Din acest motiv, traficul este blocat încă de aseară. Trecerea frontierei va fi posibilă abia în jurul orei 14.00 la vama Halmeu şi în jurul orei 15.00 la vama Petea.”, spune Oana Totorean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare.
La Vama Halmeu sunt blocate 30 de Tir-uri la ieşirea din ţară, iar la Vama Petea aproximativ 50 de Tir-uri şi 30 de autoturisme la ieşire şi alte 20 de Tir-uri la intrare. La Vama Urziceni nu sunt probleme deosebite în privinţa circulaţiei autocamioanelor, doar a autoturismelor.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite