Satu Mare: Ţigări ascunse în cutii de bere şi de cafea descoperite la Halmeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băimărean a găsit o nouă metodă de a introduce în ţară ţigări cu timbru fiscal ucrainean, însă a fost descoperit de poliţiştii de frontier de la Halmeu. Vasile L., de 42 de ani, a ascuns 52 de pachete de ţigări în cutii de bere şi de cafea.

Băimăreanul a fost oprit aseară în vama Halmeu în jurul orei 22.30 pentru un control al maşinii pe care o conducea. Poliţiştii i-au găsit în maşină cutii de bere şi de cafea în care erau ascunse 52 de pachete de ţigări pe care nu le-a declarat la vamă. Inspectorii vamali i-au aplicat şoferului o amendă de 5.000 de lei, i-au confiscat ţigările şi i-au reţinut maşina până la plata amenzii.

Bărbatul nu este la prima faptă

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu este pentru prima dată când în maşina băimăreanului sunt descoperite ţigări nedeclarate. În data de 30 iulie acesta a mai primit o amendă de 5.000 de lei, atunci fiind găsite asupra sa 117 pachete de ţigări. Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru introducere sau scoaterea din ţară, de două ori în decursul unui an, prin locurile stabilite pentru controlul vamal, prin sustragerea de la controlul vamal, a bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub regim vamal, dacă valoarea mărfurilor este mai mică de 20.000 de lei.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite