Satu Mare: Taximetristul pericol public a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acidentul s-a produs miercuri dimineaţa la ora 9.00
Acidentul s-a produs miercuri dimineaţa la ora 9.00

Taximetristul beat care în data de 1 decembrie a provocat accidentul grav de circulaţie de pe strada Amaţiului a primit ieri mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. Radu Păsărin s-a urcat la volan cu 1,40 la mie alcool în sânge.

Citeşte şi Accident grav provocat de un taximetrist beat

În dimineaţa zilei de 1 decembrie,  Radu Păsărin, de 41 de ani, s-a urcat la volan cu o  alcoolemie de 0,74 mg/l în aerul expirat şi a provocat un grav accident de circulaţie în urma căruia trei persoane au fost rănite. Fogarasi Robert, de 22 de ani a fost grav rănit grav, după ce, Dacia pe care o conducea spre Satu Mare şi în care se aflau alte trei persoane a fost izbită din plin de taximetrul condus de Radu Păsărin. „Nu s-a stabilit viteza cu care circulau cele două autoturisme, însă, din primele cercetări rezultă că autoturismul condus taximetrist, a intrat pe sensul opus, lovind autoturismul Dacia. Vom continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a avut loc accidentul“, declara Cătălin Dănciuţ, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Satu Mare, în dimineaţa zilei de 1 decembrie.

1,40 la mie alcool în sânge

În urma efectuării analizelor biologice de sânge s-a stabilit că taximetristul s-a urcat la volan cu o alcoolemie în sânge de 1,40 la mie alcool în sânge. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, riscând ani grei de puşcărie.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite