Satu Mare: Tânăr de 24 de ani prins la Cluj cu 120.000 pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani din Satu Mare este cercetat de poliţiştii clujeni pentru contrabandă cu ţigări, alături de alte două persoane, după ce în maşina lui poliţiştii au descoperit 120.000 pachete de ţigări. Sătmăreanul are interdicţie de a părăsi oraşul Cluj pentru 30 de zile.

Sătmăreanul a fost prins în urma unui flagrant organizat în data de 17 aprilie de către poliţiştii din Alba şi Satu Mare. Conform verificărilor făcute de poliţişti, bărbatul era sprijinit în activitatea infracţională de alte două persoane din Cluj şi Alba, ţigaretele fiind destinate spre vânzare pe pieţele din Cluj-Napoca, Turda si Alba.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi şi pentru stabilirea întregului prejudiciu cauzat, faţă de aceştia fiind dispusă începerea urmăririi penale, pentru "deţinerea în afara antrepozitului fiscal, în vederea comercializării,de produse accizabile supuse marcării, respectiv ţigarete, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător".
Cei trei au fost reţinuţi duminică pentru 24 ore, fiind prezentaţi în cursul zilei de luni Judecătoriei Cluj-Napoca, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a respins propunerile de arestare, cei trei primind interdicţia de a părăsi localitatea pentru 30 de zile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite