Satu Mare: Tânăr cercetat pentru şase furturi de obiecte IT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria şi Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă
Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria şi Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă

Un sătmărean în vârstă de 19 ani, este cercetat penal pentru comiterea a şase furturi pe judeţului. Tânărul a fost reţinut ieri de poliţişti pentru 24 de ore, iar astăzi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria, respectiv Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiuniid e furt.

Raimond V., în vârstă de 19 ani, din Satu Mare este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt din mai multe domicilii de pe raza municipiului Satu Mare.
Tânărul a fost urmărit de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminare Satu Mare, fiind suspect în cazul a şase furturi comise în lunie septembrie-octobmrie anul curent.
Primul caz de furt s-a petrecut în noaptea dinspre 18 spre 19 septembrie, când tânărul a spart un Internet Cafe, de unde a furat un laptop nefuncţional, pe care ulterior l-a abandonat. O a doua infracţiune s-a petrecut în ziua de 19, când tânărul a pătruns în locuinţa Anei B., în vârstă de 39 de ani din localitatea Halmeu, de udne a furat un laptop, două telefoane şi un aparat foto digital, în valoare totală de 5.600 lei. Prejudiciul a fost recuperat în valoare de 3.600 lei.
La nici o zi după comiterea furtului din Halmeu, în noaptea dinspre 19 spre 20 septembrie, tânărul a dat buzna în beciul unui imobil din municipiul Satu Mare, de unde a sustras diferite aparturi electronice IT, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.000 lei, prejudiciu recuperat ulterior.
La câteva zile, în noaptea dinspre 25 spre 26 septembrie, Raimond V. Apătruns şi într-un internat şcolar, al Grupului Şcolar Ion I.C. Brătianu, de unde a furat diferite boxe audio şi telefoane mobile, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 500 lei, recuperat ulterior. În acelaşi internat, tânărul a pătruns şi în noaptea dinspre 2 spre 3 octombrie, reuşind să fure un telefon mobil.
Valoarea totală a prejudiciului cauzat de acţiunile tânărului se ridică la 9.170 lei, acesta fiind recuperat de poliţişti în proporţie de 50%. Tânărul a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lâgă Judcătoria şi Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite