Satu Mare: Tâlhărie la o sală de jocuri. Casiera a fost bătută iar autorii au fugit cu 600 de lei.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane cu feţele acoperite au părtuns azi noapte în incinta unei săli de jocuri din Satu Mare unde au bătut-o pe casiera de 51 de ani şi au furat dintr-un sertar 600 de lei şi au fugit de la faţa locului.

Casiera a sunat la poliţie iar un echipaj s-a deplasat la faţa locului pentru verificări. Femeia le-a povestit agenţilor că cele două persoane au lovit-o în faţă cu pumnii. Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica autorii tâlhăriei. Incidentul a avut loc în jurul orei 23.00.

Victima le-a relatat poliţiştilor faptul că în jurul orei 23,00, în incinta punctului de lucru au pătruns două persoane având feţele acoperite. Acestea i-au aplicat femeii mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei, iar apoi au sustras dintr-un sertar o sumă de bani. Cercetările sunt continuate în cauză, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, pentru identificarea suspecţilor şi tragerea lor la răspundere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite