Satu Mare: Un TIR încărcat cu 11 tone de biscuiţi a fost mistuit de flăcări aseară la Roşiori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un TIR încărcat cu peste 11 tone de biscuiţi a ars aseară într-un incendiu în localitatea Roşiori. Pagubele provocate de incendiu au fost evaluate la aproximativ 400.000 de lei. Marfa trebuia să ajungă la Braşov.

Firma sătmăreană care asigura transportul biscuiţilor, FODOR TRAMS SRL, s-a ales cu o pagubă imensă de 400.000 de lei. Biscuiţii erau aduşi din Ungaria. Din fericire patronul firmei sătmărene avea asigurare pe TIR. Incendiul s-a pordus aseară în jurul orei  20.54 în localitatea Roşiori. Scânteile unui scurt circuit electric produs a aprins materialele combustibile din cabina TIR-ului. 

Trei maşini de pompieri, un boldoexcavator şi o vidanjă de la Satu Mare şi din comuna Pomi s-au deplasat la incendiu iar la faţa locului au constatat că garnitura ardea în proporţie de 90%.  Militarii s-au luptat să stingă flăcările aproape cinci ore, incendiul fiind lichidat în jurul orei 1.50.
 
 În urma incendiului au ars aproximativ 6.000 de kilograme de biscuiţi şi s-au degradat alte 5.500 de kilograme. Au mai ars elemente din lemn de la vagonul tirului, elemente combustibile ale cabinei şi a vagonului, 11 anvelope precum şi licenţa de transport, asigurare şi aparatul tahograf. Dasemenea s-au degradat cabina tirului, caroseria vagonului, o anvelopă şi motorul tirului.
 

Pagubele produse de incendiu se ridica la suma de aproxiamtiv 400.000 lei.
 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite